Kelsey Ballerini berättar om skilsmässa från Morgan Evans

Kelsey Ballerini berättade öppet om sitt kortlivade äktenskap med countrysångaren Morgan Evans under onsdagens avsnitt. Kalla hennes pappa podcast.

Sångare i “Peter Pan” och “It’s a Feeling” ansökte om skilsmässa från Evans i augusti förra året efter nästan fem års äktenskap, och den här veckan beskrev deras förhållande som “ensidigt”. Hon sa till programledaren Alex Cooper att deras förhållande “inte skulle vara vid liv om jag inte gjorde allt” och pratade lätt om att anstränga sig mer för att se Evans under deras äktenskap än han gjorde. Ballerini påstod sig också ha finansierat förhållandet ekonomiskt.

Ballerini, som också talade om uppbrottet på sin nya EP “Rolling Up the Welcome Mat”, avslöjade att hon träffade Evans när de var värd för en prisutdelning. Hon var 22 år gammal. Evans, som är nio år äldre, flyttade in hos henne efter åtta månaders dejting och ställde frågan efter att de varit tillsammans i nio månader.

Man och kvinna poserar på röda mattan

Morgan Evans (vänster) och Kelsey Ballerini vid 53:e CMA Awards på Nashvilles Bridgestone Arena 2019.

(Evan Agostini/Invision/Associated Press)

Ballerini beskrev sig själv då som lugnare och “behaglig för folket”. Även om de inte bråkade, sa hon att förhållandet hade flyttat till en ny nivå och att beslutet att skiljas togs efter flera separationer, år av familjeterapi och “många nätters sömn på soffan”.

“Som om det bara var ett förhållande som tog lång tid att fungera”, sa den 29-åriga artisten. “Jag minns – jag tror inte att det var första natten [I slept on the couch] — men jag minns att det var natten då jag tänkte: “Det här är inte vad jag vill ha”, men jag sov på soffan natten innan CMA och jag minns att jag gick till arenanrepetitionen och sms:ade honom och han sa: “Se du på mattan.” Som, okej.”

Författaren till “Feel Through Yourself” sa att “det var en sådan känsla av oenighet” mellan dem.

“Jag blev kränkt för varje gång vi sågs kände jag att jag bar den här bördan och jag var trött. Jag är bara trött på att ständigt framstå så här och inte känna att jag blir sedd eller tävlad med. Dessutom var jag trött på att resa hela tiden och ville ge så mycket av mig själv för det är vad jag vill göra för att göra min karriär känd. Och jag tror att jag bara kände mig väldigt trött och missförstådd”, tillade hon.

Förhållandet fortsatte dock eftersom hon kände sig pressad att hålla ihop eftersom de var så offentliga med sin romantik och för att hon inte ville återuppleva sina föräldrars trasiga äktenskap. Hon bestämde sig så småningom att hon ville skiljas när hon insåg att hon inte var redo att skaffa barn – och var inte säker på att hon ville ha dem.

“Jag tror att jag äntligen har blivit vuxen”, sa hon. “Jag tror att det här har hänt under de senaste åren och jag känner att det betyder för mig att jag har en åsikt. Jag har en karriär som är en prioritet för mig att visa mig själv och de människor jag har samarbetat med på vägen. Och jag har ambitioner och mål som inte är relaterade till någon, och det här är verkligen viktiga saker.

I november förra året släppte Evans låten “Slutet för dig” om deras skilsmässa innan den slutfördes, en låt som gjorde Ballerini arg eftersom Evans påstod att han var omtumlad i den. (Hon har också en låt som heter “Blindside” på sin nya EP.)

“Jag förstod min sorgliga resa ganska bra tills den här låten kom ut och jag blev rasande”, sa hon till Cooper. “Jag tror att det kanske finns en värld där han blev chockad. Jag gjorde honom inte blind. Jag tror att två saker kan vara sanna, och jag tror att om han verkligen var förblindad, var var han då?

Efter att en förhandstitt av podcasten delats online, tog Evans till Instagram på tisdagen för att svara på hans exs påståenden och bad fansen att inte vara elaka.

“Det gör mig väldigt ledsen att se den här mannen, som jag har tillbringat så mycket av mitt liv med och som jag älskat av hela mitt hjärta, säga saker som inte är sanna och förbise vad som verkligen hände”, sa han. skrev. “Hon vet att jag inte är den typen av kille som pratar om de här sakerna offentligt.

“Om det här är vad hon behöver botas, hoppas jag att det hjälper”, tillade han. “Allt jag ber om är att om du är på mina sidor, snälla var inte elak. Såra inte Kelsey, skada inte varandra. Livet är för kort.”

Någon annanstans i Ballerini-podden bekräftade att träffas Outer Banks-skådespelaren Chase Stokes sedan december, efter att ha dykt in i sina DM.

“Jag såg aldrig hans show, men jag visste bara om honom och jag dök bara in i honom,” sa Ballerini. “Hans penna”@hichasestokesoch jag sa, “Hej, Chase Stokes.”

Leave a Comment